glacial23

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by glacial23

  1. midibox SID rack 1U project [completed]

    This is really cool- I've been wanting to put my SID into a 1U rack as well.  I'll have to get a set of those control surface PCBs when they're released.
  2. MIDIbox SEQ V4Lite

    I think you solved my issue as well! I looked at my core last night, and sure enough the resistor networks are swapped. Now to find some time to switch them back...
  3. MIDIbox SEQ V4Lite

    No- I haven't had a chance to get back to it since I posted that. I might be able to tomorrow - any suggestions on specific things to look at? Thanks, Sam
  4. MIDIbox SEQ V4Lite

    I feel like my V4L is really close to working, but for some reason it is not. MIOS32 and the SEQV4L program are installed on the LPC, and I can connect to it in MIOS Terminal. However, I'm getting no results from any keypresses and rare intermittent flashing from the LEDs if any activity at all on the SEQV4L board. As far as I can tell, my ribbon cables have correct continuity and placement, and J15_S is in the 5V position. The only thing I can see that might be amiss is that J5A/B's A5, A6, and A7 don't show any signal when I probe them with a scope, whereas A0-A4 show some activity. Is this normal? It persists when swapping the ribbon cables I'm using for J5A and J5B as well, so I don't think it's a cable issue. I've double-checked all of my soldering and don't see anything amiss on the CORE and SEQV4L boards. Any suggestions? I'm stumped at the moment. -Sam