Jump to content

champ808

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

champ808's Achievements

MIDIbox Newbie

MIDIbox Newbie (1/4)

0

Reputation

  1. Dat type fader is idd behoorlijk diep maar er zouden ook faders van een kleiner formaat bestaan. Ik ben mss te gefocust op zo dun mogelijk en is iets dikker zo erg nog niet. Heb inmiddels nog een paar aanpassingen gedaan. Touch screen verwijderd omdat dit zoals je aangaf momenteel toch te lastig wordt.
  2. Bedankt voor je reply Omdat de controller zo plat mogelijk moet zijn zat op de plek van de trackpad in eerste instantie niks, daaronder wilde ik zoveel mogelijk componenten etc. kwijt. Omdat ik dat wat leeg vond lijkt mij de trackpad een mooie toegevoegde waarde. (qua dikte zou dat moeten lukken.) Touch screen is een must omdat daarmee zoveel meer mogelijk wordt dan alleen knoppen en schuiven. (ben van mening dat daarmee potmeters op deze controller overbodig zijn.) Dat 3,5 inch het maximale haalbare zal zijn is wel erg jammer. Op basis van de midibox LC gaat het dat niet worden. Enig idee in welke hoek ik dan zou moeten zoeken? Motortjes voor de faders, zijn die los te solderen en te verplaatsen? (dit zou in dikte veel kunnen schelen)
  3. Hallo DIY'ers, Aangezien ik opzoek ben naar de nodige informatie leek het mij gezellig en handig me hier aan te melden. Nou heb ik daar geen ervaring in en dus ook niet weet wat wel en niet haalbaar is. (wil gewoon kijken hoever ik kom) Door hier hier mijn idee te posten hoop ik wat wijzer te worden. :) Ik weet dat ik gelijk meteen veels te veel wil en dat iets produceren enorm veel kennis en geld kost. Wat ik wil doen is kijken hoever een idee op papier uitgewerkt kan worden en de uiteindelijke kosten berekenen. De bedoeling is dat de controller de volgende kenmerken heeft: - Sterke behuizing dat bijna niet kapot kan! - De beste kwaliteit (niks cheap om kosten te besparen) - High resolution touch screen - Aansluiting over USB en of draadloos. - Powered met accu en of adaptor. - Motorized touch sensitive faders (60MM en zo dun mogelijk!) - Multi touch trackpad - Klein, dun en makkelijk mee te nemen. (geen uitstekende zaken, behalve een deel van de faders) Zie attachment voor het idee so far (lukt niet) Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en kritiek hoor ik graag. Ow en nog een gelukkig nieuw jaar iedereen!
×
×
  • Create New...