zk12 Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Witam zbudowa?em seq v2 i oto co mi wysz?o.Chcia?em go umie?ci? w galerii, ale nie wiem jak. Z angielskim kiepskoCa?o?? zamkni?ta w obudowie ze starego c64. Zasilacz z gie?dy elektronicznej.Enkodery ze sklepu int. podanego na stronie z seq. Wy?wietlacze i procesor z allegro.P?yta czo?owa trochy kiepska. Ale nowy wydruk na laserówce powinien poprawi? wygl?d. Quote
QBAS Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Cze??!??dnie Ci to wysz?o. Gratuluj?. Czy to Twój pierwszy projekt?Wy?lij prywatny mesyd? do TK z linkiem do Twojej wiadomo?ci na forum, i proponuj? przenie? Twój w?tek do dzia?u Poland, tak mi si? zdaje ?e b?dzie czytelniej na forum.W ka?dym razie gratuluj?. Fajna obudowa i panel, cho? brakuje tylko po??dnych napisów.Da?bym 5 w skali do 6. Quote
Sasha Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 mile widziany zk12 i gratulacje u budynek SEQ Quote
Recommended Posts