Jump to content

StexPerplex

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About StexPerplex

  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

StexPerplex's Achievements

MIDIbox Newbie

MIDIbox Newbie (1/4)

0

Reputation

  1. Nevermind. Ik heb ondertussen al iemand gevonden, via wie ik de bestelling kan doen. Dat komt waarschijnlijk goedkoper uit voor mij, en makkelijker voor de organisator van de inkoopactie. Toch érg bedankt voor jullie tijd en inspanning.
  2. Het probleem is dat ik geen mogelijkheid om via creditcard te bestellen, aangezien ik nog minderjarig ben (ik word eind mei 18). Het zou voor mij dus veel beter zijn, als ik alles eerst naar Nederland laat sturen en als er iemand het van daaruit naar België kan sturen. Wat de verzendingskosten dan gaan zijn, weet ik niet, maar zolang die meevallen (ik ben bereid een meerprijs te betalen) heb ik daar geen probleem mee. Het probleem is dat ik geen énkel idee heb waar ik mee bezig ben en dat ik dus liever meteen een kit bestel. Op die manier weer ik 100% zeker of ik de juiste componenten heb. Ik heb nog nóóit iets in elkaar gesoldeerd, laat staan iets van dit formaat. Ik ga eerst kijken of ik de meest basic versie kan bouwen en als dat meevalt, dan wil ik later misschien nog wel uitbreidingen maken.
  3. Is het onbeleefd, als ik als nieuw lid ook meteen een order plaats? Ik kom wel uit België, maar met de nodige IBAN-gegevens kan ik makkelijk een overschrijving naar Nederland uitvoeren. Eventueel kan ik het geld zelfs al vóór de bestelling overmaken, zodat jullie zeker zijn van mijn deelname. Ik zou willen beginnen aan een midibox SID, dus ik heb volgende dingen nodig: - id 2 - id 13a Wel weet ik niet 100% zeker of deze item id's dezelfde zullen blijven, aangezien de site van SmashTV tijdelijk buiten westen lijkt. Normaal gezien komt deze maandag terug online. Verder heb ik normaal gezien niets nodig voor de Midibox SID? Ik heb een werkende commodore 128 die als donor zou moeten dienen. Alvast bedankt!
×
×
  • Create New...