adaandras Posted April 29, 2008 Author Report Posted April 29, 2008 Megin csak én vagyok ... :-\ Quote
MidiRendszer Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Nem nem vagy egyedü l :) Hihi ! Quote
MidiRendszer Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Mackie controlt replikát keresnék megcsináltál már valamit ezek közzül ? Quote
Gyuresz Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Na meg egy magyar... :)En amator vagyokk a programozasokhoz...elektronikat azt rajz utan megeszem, de programozni hue vagyok.... Kerdes : Szerintetek a traktorizer menne e virtual dj alatt? Sok modifikacio kellene , mert na en h..je vagyok es ez igy nekem nem kell...na de m1 a leneyg mukodne-e?Segiitsetek!!!!!! pls Quote
stewe93 Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Sziasztok , szintén magyar vagyok és megleltem ezt a honlapot ööö kb semmit nem értek az egész témához valaki aki jártas , 1 alap motivumot vagy könyvet bármit , tudna mutatni h mégis mi merre hány méter? amugy 1 usb-s midi controllert szeretnék épÃteni NI Traktor pro-hoz . Ha ebben kaphatnék segitséget az is jo lenne :) üdv stewe Quote
bassline Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Sziasztok! Nem olyan régen megépÃtettem a MIDIbox SID-et. Ãme egy fotó róla és hangminta is, ahogyan szól:). A tb303 mód miatt épÃtettem meg. Működik tökéletesen, de még nem sikerült bedobozolni. Üdv:)LINE_009_TB303.MP3 Quote
L_Gyuresz Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Na meg egy magyar... :) En amator vagyokk a programozasokhoz...elektronikat azt rajz utan megeszem, de programozni hue vagyok.... Kerdes Pont igy vagyok en is!!! Igen kell menjen csak be kell majd allitgatni! Onnan tudom , hogy a Reloop fele dj kontroller megy traktor alatt is es ratettem virtual dj re is , s tokeletesenn mukodik!!! Onnan gondolom en.   Quote
Recommended Posts