extremist

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About extremist

  • Rank
    MIDIbox Newbie

Profile Information

  • Gender
  • Location Istanbul, Turkey
  1. I'm also checking frequently to have one :)
  2. Hi. My Midibox Sid V2 seems like having a werid problem. I use midi patchbay with sidplay to play sids. I have been checking midi latency and it seems allright. It can work for hours without a problem. It is able to upload hex files without a problem. When i want to upload vintage patch it can upload untill 64th patch. It can be controlled over ctrlr and receive and send data. However while playing some sids it has some problems. Like it can play Robocop 3 but cant play arkanoid. My sidplay preferences are set carefully and it has hex file for 8580 uploaded. I have a CSG 8580R5 running. Here are some recordings attached to show how it sounds. Arkanoid and Funky has problems obviously and robocop 3 sounds right. This sentence sounds werid too. i know i know :D   Timo Taipalus - Funky.mp3 Martin Galway - Arkanoid.m4a Tel Jeroen - Robocop 3.m4a   Those are proper recordings of the songs: http://anorien.csc.warwick.ac.uk/mirrors/oakvalley/soasc/soasc_mp3/MUSICIANS/A/Abaddon/Funky_T01.sid_CSG8580R5.mp3 http://anorien.csc.warwick.ac.uk/mirrors/oakvalley/soasc/soasc_mp3/MUSICIANS/G/Galway_Martin/Arkanoid_T01.sid_CSG8580R5.mp3 http://anorien.csc.warwick.ac.uk/mirrors/oakvalley/soasc/soasc_mp3/MUSICIANS/T/Tel_Jeroen/RoboCop_3_T01.sid_CSG8580R5.mp3   Thank you all for your time.
  3. Hi all, the beautiful community My midibox sid has just got born. I noticed some problems with the sound. On sidplayer mode some certain sounds are inconsistent. They are sounding low or none and some second you can hear them then again they sound low. I made a deep interconnection test and the result is: on step CS#, all digital pins are 0 as normal but D7=5V I am suspecting from one or both of the 74hc595.  Any ideas? Thanks