misenkap Posted January 21, 2003 Report Share Posted January 21, 2003 Ak sa najde niekto z Ceska alebo z Slovenska kto by chcel vyrabat midi box. dajte urcie vediet, mohli by sme si navzajom pomoct a poradit. dik a cakammisenka@divx.sk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misenkap Posted January 25, 2003 Author Report Share Posted January 25, 2003 skuste aj toto forum tam sa v rodnej reci dozviete viac:http://www.ezone.techno.cz/forum/viewtopic.php?t=380&postdays=0&postorder=asc&start=0 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest magion Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 cau, tak jsem tady jeden takovej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grexA_178 Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 :) no caute ludia aj ja som jeden taky, uz mam prestudovane cele ucapps.de a idem stavat midibox FM. Nemam sice velke skusenosti s elektotechnikou (nechodil som do takej skoly) ale bvi ma to, hlavne hudba. Pozeral som na tie komponenty a niektore su teda pekne mastne >:(Najprv si este ale musim postavit mikrospajku :)Idem do toho teda... Nemate nahodou niekto to LDCcko 2x40? sakra 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misenkap Posted April 1, 2005 Author Report Share Posted April 1, 2005 ja mam jeden rozrobeny (uz asi 2 roky :( ) moje, ICQ:299432734tel jak by ste steli :0908593553 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LX Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Hoj hoj ahoj Taky bastlim a pomerne se dari.... ;DLX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodrha Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Mam postavene prozatim midibix64. Edited February 16, 2018 by vodrha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wondog Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Zdravim, akurat som objavil toto forum hehe, rozmyslal som nad stavbou MIDI kontrolera, ktory by mal iba 3 ovladacie prvky:Scratch pad, a 2 tlacidla, Bolo by to gut do Fruity loops na scratchinglen neviem ktory moduly su potrebne pre stavbu, ak viete dajte vediet alebo ak viete ze by tu uz niekto nieco taketo jednoduchsie staval dajte vedietdik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomics Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 maam doma jeden midibox 16+ v peknym drevenym boxiku, trochu nevyuzity, jsem trochu mamlas, kdo ma zajem?Funguje to sqele mohu doporucit, vsem co chtej stavet, a rozjet DIY v ?echách Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grepo Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Nemate nahodou niekto ten SID chip? chcel by som si postavit Midibox SID. Ozvite sa mi na grexa@centrum.sk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebiiksbcs Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 AHOJ, tak ja taky jsem tady takovej! da se rict ze jsem takovej nemeckej cech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LX Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 akcija: Zdravim co stavis? ja pachtim tohle lx.czweb.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebiiksbcs Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 330 DIN, 323 DOUT, 56 AIN inputs + aditional bus30 encoders, over 250 buttons, 11 faders, 43 rotary pots and 2 joystics.Boze! Happy soldering...Ja stavim MBFM a MBLC... Fotky budou tady: www.flickr.com/photos/disgustingpieTvuj design se mi lÃbÃ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebiiksbcs Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Zajimavé! Jak budes implementovat ten "global quantization" encoder a jeho LEDringy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LX Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Ja mam tri core a na jednom budu mit origo program MB64e a na tech dvou mam jen kostru ain64_din128_dout128_v1_3 a tam sem si vse doprogramoval podle toho jak to budu chtit. Neumim totiz predelat treba MB64 tak jak chi, rozumim tak 30% programu. S enkoderem kvantizace to byl orisek, musel jsem si naprogramovat rutinu co mi bude, pri otoceni o jeden zoubek, pricitat jednicku a pri opacnem odecitat, v rozmezi 0-14 a pri kazdym skoku mi posle jednu midizpravu. V Livu si priradim kazdou zpravu k jednomu typu kvantizace a pak budu mit jednoduchou a hlavne rychlou cestu k jeji zmene. Mam jeste na tom enkoderu tlacitko a to asi udelam tak ze pri jeho stisku se to nastani na moji preferovanou hodnotu kvantizace, kterou pouzivam nejcastejs.Ty stavis LCko tak to ti budu zavidet ty motorfadery, ja jsem se na to kvuli cene a hlavne kvuli neschopnosti to naprogramovat vysral... :) , kazdopadne husty pekna pracicka, netusil jsem ze to taky nekdo v republice takhle pekne paji ;)Mam jeste otazku ohledne toto plechu. To si si nechal udelat u frontpanelexpress.com ? (to muselo bejt mastny), nebo jak jsi to dal do ty cerny. A co popisky budes delat jeste sitotisk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebiiksbcs Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Mam jeste otazku ohledne toto plechu. To si si nechal udelat u frontpanelexpress.com ? (to muselo bejt mastny), nebo jak jsi to dal do ty cerny. A co popisky budes delat jeste sitotisk?Nechal jsem si plech udelat u Schaeffer Apparatebau v Berline, to bylo mastny jak skvarek, ale to jsem jeste nevedel co a jak, a myslel jsem si kdyz vezmu ten TK-uv layout, nebudu moct delat hodne chyb. Az pozdej me napadli zmeny layoutu a dostal jsem chut navrtat plech sam... Ty fadery tady uz taky mam dlouho, koupil jsem je protoze my ve forumu odpovedili "You could use non-motorized faders, but it would not make sense. Read in the forum why." a nikdy jsem nenasel "why"!Tak, zaplatil jsem tolik, ze by me to bolelo kdybych LC nezkoncil.(Omluvte chyby, narodil jsem se v nemecku. Tvrde a meke i jsou moje nepratele) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alco-trencin Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Zdravim Vas, sice trosku oneskorene, ale prave som sa pustil do vyroby midiboxu LC, mam vsetky suciastky a momentalne navrhujem predny panel a rozmiestnenie prvkov. Je tu niekto kto LCcko dokoncil? ;) Laco, som z Trencina,Slovensko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts