lukas412

Programmer
  • Content count

    266
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About lukas412

  • Rank
    MIDIbox Tweaker
  • Birthday 02/04/1978

Contact Methods

  • Website URL http://www.technoiraudio.com

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Pittsburgh, PA, USA
  1. MIDIbox SEQ V4 Release + Feedback

    Hello @TK. I was wondering if it would be possible to add additional clock dividers to the analog clock out. Having PPQN is nice, but being able to divide it down further would be really useful for me. In a modular a lot of time I will take 1 PPQN out and send to a clock divider module to create longer intervals. This can be worked around using the trigger out or a gate out but then you loose a track. thanks, Luke  
  2. MIDIbox SEQ V4 Release + Feedback

    Looking good @TK.! Thanks! Luke
  3. MIDIbox SEQ V4 Release + Feedback

    @Rowan and @TK I am having the exact same issue. CV_GATE_SR2 only triggers one time and then stays on. It's not the module as I swapped two of the gate modules and the one connected to CV_GATE_SR1 always works fine. This happens with the latest release. thanks, Luke  
  4. MIDIbox SEQ V4 Release + Feedback

    I get this as well. I have been working through the problem with Andy, but haven't fully solved it yet. I have pretty much the same setup as @TK (4ms pod) and I get hum. Its much worse than @TK indicated his was, I see about a 20db increase in noise. I also notice that the more step LEDs I light up the louder the noise gets. I'm not even sure its ground hum. The only solution I have found so far is to use a USB cable connected directly to power and not the computer. Everything works great if there is no MBSeq -> PC connection. Another odd note is that it's some how related to the actual USB signal. In one case I was using a USB hub connected to my PC and thought I had solved the problem. Turned out that the USB cable I was using was bad and the hub was only giving the MB power, not actually connecting to the PC. As soon as I replaced it the hum came back again. Luke  
  5. midiphy gates/clocks module

    How do you configure the clocks? Never mind I found it! In the cv page.
  6. midiphy Eurorack Expander Modules

    What is the recommended DB-25 cable length? thanks, Luke
  7. midiphy Eurorack Expander Modules

    Thanks Hawkeye! Just placed my order for the kits!
  8. midiphy Eurorack Expander Modules

    Ok just started watching the tutorial vid looks like its really accurate! 
  9. midiphy Eurorack Expander Modules

    Has anyone tested out the tracking on these yet? Are they better/worse than previous version of mbcv modules? thanks, Luke
  10. midiphy SEQ v4+

    This looks sooo cool! Thank you! Any idea on depth of the modules?
  11. MIDIbox SEQ V4 Release + Feedback

    Feature request: Using the Midiphy build In drum mode while Inst is selected flash button for instruments that are playing notes when the note plays.
  12. midiphy SEQ v4+

    Here's another one! What a fun build. The engineering is incredible. Thanks to everyone involved!
  13. Troubleshooting midiphy SEQ v4+

    Does anyone know what the part number for the Green LED in the Midiphy kit is? I broke one of mine and was going to order another set from Midiphy but the shipping is really steep to the USA for such a cheap part. thanks, Luke Edit: Midiphy are amazing I had a whole additional bag of LED's because they send you extra in the kit!  
  14. Troubleshooting midiphy SEQ v4+

    Ahhh! I should have read the thread I see Karg just had the same problem! Looks like I have the wrong part too. thanks all.   Update, and of course it all works perfectly!
  15. Troubleshooting midiphy SEQ v4+

    Hey guys having some issues with my jog wheel module. I think my core is ok, I can load programs and scripts and connect without issue. I'm trying to test the jog wheel module and getting crazy results. After loading the seq_l script no buttons work and all LED's light up. when i touch the back of the PCB everything goes crazy. tons of input to MIOS studio and random LED's lighting up. I check each led orientation as well as the diodes and other parts. I reflowed everything with the exact same behavior. All of my parts came from the Mouser list I imported on the Midiphy site. thanks, Luke