novski

sign-up activation e-mail doesn't get sent.

5 posts in this topic

I got a e-mail from a new user that asked me if this website is dead.
He can not activate his new-registered accout because of a missing registration e-mail.
I tried it myself and i don't get it eather... seams like midibox.org/forum is not sendig it...

Maybe @TK. can give the hoster or webmaster a note?

Regards, Novski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the information, i just sent TK. an additional email about it, because most likely, the "@TK." forum notification also did not get sent via email. Unfortunately, for the moment i cannot log in to the physical server to check it out, but if TK. grants me access rights again, i can have a look. A possibility is the missing DNS reverse resolver entry for the midibox.org IP, thus those emails might be rejected by most mail servers due to spam filtering.

Many greets,
Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Managed to contact TK., we will have to delay fixing it until the weekend though, but we are looking into it!

Many greets!
Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, TK. just fixed the problem, the mailserver is up and running again. The problem most likely occured during the last security upgrade process - all should be working again now!

Many greets and have a great weekend!
Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah, just got 57 notifications via email :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now